Topkok Aggie heeft speciaal voor Beemstervalery een aantal heerlijke gerechten bereid. Zij deelt het recept met jou. En er is meer. Zij maakte hele handige filmpjes zodat iedereen deze indrukwekkende gerechten heel simpel op tafel zet!
Aardappel pakketjes van de BBQ
Ik ben dol op aardappeltjes in de schil. De cajun kruiden maken de krieltjes lekker pittig.
De knoflook en rozemarijn geven een Italiaans tintje aan de krieltjes en de citroen is lekker fris.
Wil je aardappelen uit de oven maken? En vind je aardappelen in de schil lekker? Dan is dit recept voor geroosterde Valery aardappelen met rozemarijn iets voor jou!
Boerenomelet met Beemster Valery is één groot feest en vult de maag goed! Serveer deze heerlijkheid met een lekkere groene salade en je geniet van top tot teen.
Krokante Valery met een romige, zachte kern en een knapperige buitenkant. Kleine aardappels met olijfolie, zout en knoflook-peper en gebakken tot ze knapperig zijn, met een dip van knoflook en zure room of gewoon lekker met appelmoes.