Ik ben dol op aardappeltjes in de schil. De cajun kruiden maken de krieltjes lekker pittig.
De knoflook en rozemarijn geven een Italiaans tintje aan de krieltjes en de citroen is lekker fris.
Een koude aardappelsalade lekker bij de lunch of gewoon met een stokbroodje
Bereidingstijd: 15 minuten
Vandaag een speciale Boertje Bram en “koken met Aggie!” Aggie maakt vandaag gep(l)ofte aardappel van Beemstervalery
Aardappel pizza met rozemarijn
Ik houd wel van een gekke topping, maar een pizza met aardappel, dat maakte mij niet gelijk enthousiast… of toch wel?
Wil je aardappelen uit de oven maken? En vind je aardappelen in de schil lekker? Dan is dit recept voor geroosterde Valery aardappelen met rozemarijn iets voor jou!
Op zoek naar een super simpel recept? Schuif dan deze Griekse bakplaat met kip, Valery aardappel, paprika, courgette en feta een keer in de oven.
Heerlijke klassieke huzarensalade met Valery aardappel, augurkjes, ei en ham.
Boerenomelet met Beemster Valery is één groot feest en vult de maag goed! Serveer deze heerlijkheid met een lekkere groene salade en je geniet van top tot teen.
Deze makkelijke warme aardappel taart is echt voor de Bacon liefhebber!
Heerlijke gratin uit de over met plakjes aardappel, courgette, tomaat en wortel in room gegratineerd met kaas
Krokante Valery met een romige, zachte kern en een knapperige buitenkant. Kleine aardappels met olijfolie, zout en knoflook-peper en gebakken tot ze knapperig zijn, met een dip van knoflook en zure room of gewoon lekker met appelmoes.
Deze spiesjes zijn heerlijk en gezond. Een leuke, lekkere vegetarische versie van de shaslick